Endelig er det muligt for jer, mine kære elever og andre interesserede, at købe de farver, vi altid bruger i min undervisning og som jeg primært maler med. Jeg har nemlig fået min egen webshop her på kreativekunstkurser.dk, hvor jeg sælger udvalgte produkter fra Schjerning

 

Se dem lige her ! 🙂 SchjerningFarver

 

Derudover vil der fremover være mere gang i den her på hjemmesiden bl.a. med mere inspiration til jer… Jeg glæder mig og håber i vil få fornøjelse af det 🙂

 

P.s. Der følger selvfølgelig 10% rabat til mine elever – send en privat besked på facebook eller en mail (mail@gitteklausen.dk) så får i koden af mig… I kan også se om i kan gætte den, det er nemlig en af mine meget brugte sætninger 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Svar på regnestykket for at kommentere: *