Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kreativekunstkurser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/kreativekunstkurser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php:600) in /var/www/kreativekunstkurser.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 62

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/kreativekunstkurser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/kreativekunstkurser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Hej alle interesserede i kreative kunstkurser ! – Kreative Kunstkurser

Jeg har længe ønsket mig en Blog, hvor jeg kunne skrive om mine kurser, min kunst, min inspiration. Håber rigtig mange vil deltage, kommentere og komme med gode input 🙂

Her er mit sidste nye maleri, som er malet efter inspiration af en gl. irret krukke, der stod på gårdspladsen i et hus i Toscana, hvor jeg var på kursus i Mindfulness i slutningen af marts og først i april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Svar på regnestykket for at kommentere: *